Svensexa/möhippa

Harkampen är lite som en trekamp med fokus att fira en viss person. Har-Race, Paintball och Westernduellen ingår i alla harkamper. Sedan väljer man Stockduellen, Sumo alt Kangeroboxing som avslutning. Vi har sex olika Harkamper att välja på: Harkampen Stocken, Sumo, Kangeru eller Stora Harkampen "Motor" där vi kör 4-hjulingsrace på motorbanan som avslutning. Vi har även Stora Harkampen "Höghöjd" där vi avslutar med att gå höghöjdsbanan inkl linbana. I år firar vi 30 år här ute på Vildmarkskampen.. Vi startade vår verksamhet 1993.. Vårt 30 årsjubeleum firar vi med att erbjuda ett galet stort harkampspaket för år 2023  "Stora Harkampen Extreme" som för iår är vårt absolut största harkampspaket någonsin. Gå gärna in på flik paketerbjudande / priser för mer information och priser för dessa paket.

Har-Race

Harens uppgift är att erövra en flagga under en begränsad tid och föra den till målgången. Övriga jägare står på pass. Haren får en Hardräkt. Vi har flera olika upplägg på olika "Har-Race" att välja på i olika svårighetsgrad. Allt så det ska passa er grupp.

Paintball

Nord mot syd: vi delar upp gruppen i två lag och spelar traditionellt flaggspel. 

Westernduellen

Alla får utmana haren på en klassisk duell. Man står rygg mot rygg. Går åt varsitt håll tills domaren blåser i pipan. Då vänder man sig om och skjuter. Haren går laget runt och tar dom en och en. Det finns även en annan typ av duell / Överaskning som vi ibland tillämpar som avslutning..

Stockduellen

Alla får utmana haren på en stockduell. Det är en stock uppe i luften som man sitter på. Med hjälp av säckar eller sticks ska man försöka få motståndaren ur balans putta, slå tills någon ramlar. Man kan även välja Sumo Wrestling alt Kangeru Boxing,