Peking Paintball

För ett spännande game i vildmarken

5 stora skogsbanor i varierande terräng och många spelvarianter. Speltid: välj på 1,5 till 3 timmars speltid till ert förfogande, inklusive all utrustning, instruktör och domare.

I år firar Peking Paintball 30 år! Detta vill vi göra med att erbjuda ett nytt fullspäckat paket för svensexor och möhippor. Kolla in det största harkampspaketet någonsin. "Stora Harkampen Extreme" (se mer under flik paketerbjudande / priser.)

Historik

Peking Paintball startade 1993 och då var det pumpmarkörer man använde. Vi startade med 10 st TIPPMAN SL-68, vilken var en gedigen och robust markör helt i metall och med inbyggd bottomline. Tillsammans med 10 st JT Soft Stream Masker samt 10-15 st camouflageoveraller, utgorde de startfältet för uthyrningsverksamheten.

Kläder

Vi håller med all utrustning, även kläder. Camouflagejackor, byxor eller overaller, c:a 80 st uppsättningar. Halsskydd, cammokepsar och handskar finnes, likaså håller vi med lagvästar.

Spela paintball

Lilla banan (Speedball): Här är det en flagga som gäller för båda lagen att erövra och föra till en målgång utan att bli träffad.

Stora banan (Capture the Flag): Här har man varsin flagga. Det gäller att försvara sin egen, samt att erövra motståndarlagets flagga och att föra den till målgången utan att bli träffad.

Miljön

Här spelar ni i naturskön omgivning,, Bollarna som vi använder på våra skogsbanor är miljövänliga, giftfria och nerbrytbara för miljön. Bollarna sväller, spricker och bryts ner i marken. Bollarna består av fiskleverolja och är täckta med ett gelatinskal...

Markörer

I dag är det enbart semiautomatiska och helautomatiska markörer som används.Vi har c:a 60 st semiautomatiska markörer av olika fabrikat, t.ex. Spyder, Tippman 98 Custom, Tippman A5 samt Spyder Black Dragun helautomatiska markörer.

Bollar

Vi använder högsta kvalitet på boll för att minimera pipsprängning och för att få en boll som går så rakt som möjligt. Bästa bollen på marknaden är enligt vår erfarenhet Toroboll classic. I våra Paintballpaket ingår 100 till 300 boll. Beroende på vilket paket man väljer.  Extraboll går att köpa på plats. (50kr för 100 st.)

Genomgång

Våra instruktörer håller alltid en grundläggande genomgång, vad gäller både spelregler och säkerhetsföreskrifter. Allt för att spelet ska flyta så smidigt och säkert som möjligt.

Speltid

När ni bokar paintball hos oss, kan ni välja på 1,5, till 3 timmars speltid till ert förfogande. En match på lilla banan tar från 30 sek. till 10 min. Stora banan 2 min till 15 min så man hinner med många matcher på den tid man är här och behöver inte vänta länge om man råkar bli träffad tidigt i en match. (Det är nolltolerans på alkohol på Paintballbanorna.)

För Svensexan och Möhippan kan vi rekomendera Harkampen.

För mer info och olika Paket,, se under flik Paketerbjudande / priser.