Harkampen

För Svensexan, Möhippan & Födelsedagar..


Harkampen är lite som en trekamp med fokus att fira en viss person. Vi har fem olika Harkamper att välja på:

Harkampen stocken, sumo, Kangeru, Tjuren och Stora Harkampen där vi avslutar med att gå Höghöjdsbanan inkl linbana och en hemlig aktivitet för haren. I Stora Harkampen går det även att välja till motorbana för att få ett "Sjukt maxat" Harkampspaket. Tänk på att det är nolltolerans på alkohol på Motorbana, Höghöjdsbana och Paintballaktiviteter.

I alla Harkampspaket ingår Har-Race, Paintball och Westernduell. Det är 3 olika Paintballmoment. Total Paintballtid: ca 1,5 tim. Sedan väljer man Stockduellen, Sumo Wrestling alt Kangero Boxing där alla går laget runt mot haren och möter honom en och en.

Dessa tre Paintballövningar ingår i alla Harkampspaket.

Har-Race

Harens uppgift är att erövra en flagga under en begränsad tid och föra den till målgången. Övriga jägare står på pass. Haren får en Hardräkt.

Paintball

Nord mot syd: vi delar upp gruppen i två lag och spelar traditionellt flaggspel. 

Westernduellen

Alla får utmana haren på en klassisk duell. Man står rygg mot rygg. Går åt varsitt håll tills domaren blåser i pipan. Då vänder man sig om och skjuter. Haren går laget runt och tar dom en och en.

Sedan som avslutning väljer man mellan Sumo Wrestling alt Kangero Boxing eller Stockduellen där alla går varsin match mot haren, Haren går laget runt och tar dom en och en,, Total aktivitetstid ca 2 tim.

Harkampen "Tjuren"
Vill man hellre avsluta med att försöka tämja en riktig amerikansk Tjur så går det bra. Detta är en äkta amerikansk Tjur,, Här spelar det ingen roll om man väger 50 eller 150 kg.. Allt åker med :) Detta är vår tredje Tjur på Kampen som vi har,, och äntligen en som verkligen är värd namnet,,, 

"Brutalt kul Aktivitet"

Efter att vi har tröttat ut haren så får alla varsin chans att visa sina färdigheter på Tjuren.. Total aktivitetstid ca 2 tim..

Stora Harkampen:

Har-Race, Paintball, Westernduellen, Sedan går alla Höghöjdsbanan inkl Linbana och en hemlig aktivitet för haren. Avslutar gör vi med Stockduellen alt Sumo Wrestling eller kangero Boxing. Haren går laget runt mot utmanarna,, Total tid ca 3 tim 

Stora Harkampen + Motorbana:

Vårt Största Harkampspaket,,, innehåller Allt!.. Vi börjar med ett Har-Race, Paintball och Westernduellen. Sedan går alla höghöjdsbanan inkl Linbana och hemlig aktivitet för haren. Sedan kör alla 4-hjulingsrace på Motorbanan. Ett provarv för att känna på banan och maskinerna. Sedan två skarpa varv på tid. Avslutar gör vi på Sumo mattan,, alt Stockduellen eller Kangero Boxing,, Haren går laget runt mot utmanarna,, Total tid ca 4 tim.. 

Se Paketerbjudande / Priser för alla Paket.

 

© Copyright 2021, Vildmarkskampen Peking Paintball & Crosskart racing